Sähköinen taloushallinto

Sähköinen taloushallinto automatisoi toimintoja, säästää aikaa ja sen myötä yritystoiminta tehostuu. Esimerkiksi kuitteja ja tositteita ei tarvitse lähettää kuukauden lopussa postitse tilitoimistoon. Myöskin myyntilaskujen käsittely tehostuu, koska niiden tekemiseen ja lähetykseen ei tarvita muita ohjelmia, vaan kaikki voidaan tehdä saman ohjelmiston kautta. Sähköinen pankkiyhteys mahdollistaa sen, että tapahtumia päästään katsomaan lähes reaaliaikaisesti. Kaikki aineisto voidaan säilyttää myös sähköisesti, joten paperitositteita ja mappeja ei tarvitse enää arkistoida.

Käytössämme on sähköisen taloushallinnon mahdollistava Procountor ohjelmisto. Procountor Taloushallinnossa tiliotteet ja ostolaskut tulevat suoraan ohjelmistoon ja ostolaskut maksetaan ohjelmiston kautta. Lisäksi ohjelmiston kautta tehdään ja lähetetään myyntilaskut sekä tehdään palkanlaskennat ja maksetaan palkat. Palkkalaskelmat lähetetään työntekijöille ohjelmistosta postitse, verkkopalkkana tai mikäli työntekijälle tehdään tunnukset, voi työntekijä itse noutaa palkkalaskelman Procountorista. Käteiskuitit on mahdollista tallentaa suoraan kuittisovelluksen kautta. Myös lähes kaikki viranomaisilmoitukset hoituvat sähköisesti ohjelmiston kautta.

Procountor Taloushallinnossa pääset näkemään alkuperäiset laskut ja niiden maksutilanteet. Näin myös maksuvalmiuden seuranta helpottuu. Ohjelmistoa voi käyttää joko mobiiliversiona tai web-selaimella. Taloushallinnon tieto on reaaliaikaista, joten voit tehdä päätöksiä ajantasaisten raporttien pohjalta. Näet ohjelmistosta samat asiat kuin tilitoimisto. Procountor Taloushallinnossa kaikki ovat yhdessä ja samassa ohjelmistossa! Koska taloushallinnon ohjelmistot ovat internetselaimella, et tarvitse omaa IT-tukea, ohjelmistoasennuksia tai päivityksiä.

Procountor a+ Hopea partneri

Olemme Procountor Hopea -partneri, mikä tarkoittaa mm. sitä, että sähköisen taloushallinnon työkaluja hyödynnetään monipuolisesti.

Taloushallinnon tehtäviä on helppo jakaa ja työnjakoa voidaan muuttaa joustavasti. Voit ulkoistaa haluamasi taloushallinnon tehtävät ja hoitaa itse ne, jotka hyödyttävät sinua. Myös sähköisyyden aste voi vaihdella ja yritykselle voidaan valita sopiva ohjelmistopaketti. Paketin valintaan vaikuttavat mm. seuraavat tekijät: kuinka monta tositetta on kuukausittain, kuinka monen henkilön palkat lasketaan, kuinka monta tarkastajaa ja hyväksyjää ostolaskuille halutaan, halutaanko tehdä kustannuspaikkaseurantaa.

Pienilläkin ratkaisuilla kirjanpitosi voidaan siirtää paperisesta sähköiseen taloushallintoon. Ota rohkeasti yhteyttä, niin katsotaan miten se voisi onnistua sinun yrityksellesi.

Ota yhteyttä, niin mietitään yhdessä minkälainen palvelukokonaisuus sinun yritystoimintaan soveltuu!